pixiecharm.blogg.se

Födelsedagsfirande!

Publicerad 2015-09-20 23:17:06 i Allmänt,

Ännu en vecka har gått. Denna vecka har jag varit på endokrinmottagningen och läst en massa om diabetes.

På fredagen, efter en heldag med föreläsningar, åkte jag tåget hem till mina föräldrar för att fira min lillasysters 16-årsdag. Det blev en trevlig familjemiddag med hela familjen samlad. På kvällen träffade jag vänner. Vi dansade, drack vin och spelade spel. Det var mycket trevligt och klockan hann bli ganska mycket innan jag gick och la mig.

Dagen därpå åkte jag för att köpa fårfoder i hopp om att kunna locka in fåren i en fålla. Tyvärr lyckades jag bara få in några få modiga får. Anledningen till att jag ville samla alla fåren i en liten fålla var för att jag skulle kunna träna vallning med min galna hund på ett mer ordnat sätt. Men eftersom jag inte lyckades få in alla så fick vi även hoppa vallningen. Istället tränade vi lite agility. På kvällen kom lite släkt för att fira min lillasysters födelsedag i efterskott. Vi åt hemgjorda hamburgare som var mycket goda och mättande. Kvällen avslutades framför den stora filmduken ute i studion.

På söndagen blev det ytterligare lite agilityträning. Det gick sådär. Mållgan har lite svårt att koncentrera sig på en sak i taget. Men, men, det får bli nya tag en annan helg. På eftermiddagen cyklade jag, mamma och Mållgan till skogen och plockade lite svamp. Efter en ganska sen kvällsmat tog jag och syster tåget tillbaka till Lund för ännu en vecka i livet som läkarstudent. 

 

Plugg och föreläsningar 

 
 
Lilla Mållgan ute på agilitybanan
 

Om

Min profilbild

Minna

22 år. Läkarstudent. Segling. Musik. Djur.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela